top of page

Over ons

Impact door recruitment.

Met gedegen recruitment marktkennis adviseert en begeleidt Citrus IT zowel klanten als IT-professionals in het aannameproces. Wij maken impact met het werk dat wij leveren. Klanten worden geholpen met de juiste professional, kandidaten worden geholpen met een nieuwe stap in zijn of haar carrière. Met een totaal oplossing in werving & selectie, freelance bemiddeling en deta-vast maken wij het verschil. 

Amsterdam

Missie

We leveren een duurzame samenwerking tussen IT-specialist en opdrachtgever. Door transparante communicatie maken we iedere dag impact door middel van recruitment.

Visie

Wij geloven dat duurzame partnerships de toekomst zijn van recruitment. Dat betekent transparantie, vertrouwen en de beste match kunnen maken tussen opdrachtgever en kandidaat. Geen onduidelijke processen of Cv’s schuiven, maar heldere communicatie en de beste match.

Kernwaarden

Dynamisch

Bij Citrus IT houden we rekening met elkaars wensen en behoeften en vinden we persoonlijke zelfontwikkeling belangrijk. We bieden onze medewerkers de kans om hun nieuwsgierigheid naar andere werkzaamheden te verkennen of om hun werktijd in te zetten voor vrijwilligerswerk. Bij Citrus IT krijg je de vrijheid die je nodig hebt.

Zelfontplooiing

Wij streven naar authenticiteit. Op de werkvloer vinden wij het belangrijk dat iedereen trouw is aan zichzelf. Daarom is het dragen van kleding waarin je je prettig voelt, een belangrijk aspect hiervan. Bij ons wordt iedere persoon geaccepteerd zoals hij of zij is.

Plezier

Plezier staat bij ons bovenaan. Wij halen onze prestaties en doelstellingen door genoeg ruimte te maken voor plezier. Het werk wordt gestimuleerd door ontspanning op locatie, sport onder werktijd en bedrijfsuitjes om het teamverband te versterken. 

Doorzettingsvermogen

Met een ondernemende mindset zijn we elke week, maand, kwartaal en jaar vastberaden om de gestelde doelstellingen te behalen. De prestaties zijn groot, de beloning voor ons personeel des te groter!

Vertrouwen

Bij Citrus IT hechten wij veel waarde aan het geven en nemen van vertrouwen. We bieden onze medewerkers veel vrijheid in de uitvoering van hun werkzaamheden en streven naar een gezonde balans tussen werken op kantoor, thuis of zelfs in het buitenland. Het allerbelangrijkste is dat het eindresultaat op een kwalitatieve manier wordt voltooid.

Meet the Team

Onze partners

Untitled (5).jpeg
Untitled (6).jpeg
Untitled (4).jpeg
Untitled (8).jpeg
bottom of page