top of page
Afbeelding van een persoon achter zijn laptop, de man heeft een headset op en er zijn veel Citrus/citroenen in beeld. De persoon is werkzaam bij IT-recruitment bedrijf genaamd Citrus IT.

Specialisten

Citrus IT maakt impact in het alledaagse leven van onze klant en IT professional. Wij begeleiden jou naar je volgende stap met meer werkgeluk, innovatie en uitdaging. 

Op zoek,  voor jou.

Stuur je gegevens,

wij gaan voor je op zoek.

Meer dan recruitment

Dienstverlening op maat

Citrus IT handelt naar de behoefte van de specialist. Snelle bemiddeling of over een langere periode. Vast dienstverband of freelance. Wij vinden wat jij zoekt. 

Transparantie

Citrus IT staat voor open- en eerlijkheid. Geen onverwachte gevallen en duidelijke afspraken om de beste dienst te verlenen. 

Altijd terugkoppeling

Citrus IT biedt hulp voor, tijdens en na plaatsing. Zowel bij een positieve of negatieve uitkomst, elk deel van het proces wordt altijd duidelijk gecommuniceerd met de specialist.

Directe schakeling

Citrus IT heeft een snelle en directe communicatie met de opdrachtgevers. Zo worden alle zaken makkelijk en snel geregeld.

Korte betalingstermijn

Citrus IT streeft naar een snelle uitbetaling. Geen lange betalingstermijn, zodat jij snel beschikking hebt over het hard verdiende geld.

Discretie

Citrus IT gaat vertrouwelijk om met persoonsgegevens. Cv's worden niet zomaar rondgestuurd zonder toestemming van de persoon in kwestie.

Jouw uitdaging.
4 stappen.

Geschikt voor jou?

Afbeelding van mensen in overleg, ze zijn in overleg, een persoon wijst naar iemand, de ander lacht. De mensen werken voor IT-recruitment bedrijf genaamd Citrus IT.
Naar mijn mening is dit een van de betere recruitmentbureau's. Zowel qua communicatie als qua afhandeling was dit een zeer fijne ervaring. 10/10, zou zo weer zaken met ze doen!

Data-engineer

Jouw ervaring delen?

Laat een review achter!

bottom of page