top of page

De ideale baan voor onze generatie.

austin-chan-ukzHlkoz1IE-unsplash.jpg

Bij Citrus IT werken wij vanuit een ondernemende mindset. Als consultant is het dan ook belangrijk dat je plezier haalt uit wat je doet en zelf nadenkt over hoe je het doet. Door middel van persoonsgerichte trainingen, begeleiding en de juiste faciliteiten word jij klaargestoomd om zelfstandig het verschil te maken voor onze klanten en professionals.

Als consultant onderhoud je een intensief relatie met de klanten. Dit zijn toonaangevende organisaties in Nederland zoals; Nike, KLM en de NS. Je bent op de hoogte van de IT gerelateerde projecten die spelen bij jouw klanten. Met het netwerk aan IT professionals dat je hebt opgebouwd weet jij de professional te helpen aan een super toffe baan en jouw klant aan de perfect passende professional!

Nog geen verstand van het IT domein? Geen probleem, de IT professionals leggen je het allemaal uit!

Check direct de vacatures!

Hard work pays off

Als consultant is het hard werken om een samenwerking tussen klant en kandidaat tot stand te laten komen. Je hebt doorzettingsvermogen en vindt het leuk om tot de kern van de situatie te komen. Elke stap in dit proces vergt de nodige focus, teamwork en mindset. De prestaties zijn groot, de beloning des te groter!

Hybride werken

Bij Citrus IT hechten wij veel waarde aan vertrouwen geven en nemen. Daarom krijgen onze medewerkers veel vrijheid om hun werkzaamheden uit te voeren, op jouw manier zoals jij dat wilt. Het belangrijkste is dat de werkzaamheden kwalitatief worden voltooid. 24/7 op kantoor werken is verleden tijd. Bij Citrus IT is er een juiste balans tussen werken op kantoor, thuis of in het buitenland.

Dynamisch

Naast de core werkzaamheden is er bij Citrus IT genoeg ruimte voor andere belangrijke zaken. Wil jij je bijvoorbeeld met de marketing bezighouden? Of toch liever tijdens werktijd je kunnen inzetten voor vrijwilligerswerk? Bij Citrus IT krijg je de vrijheid die jij nodig hebt.

Informeel

Vergeet de formele nette kleding. Alles draait er bij Citrus IT om dat je goed op je plek zit. Daar hoort ook bij dat je kleding draagt waar jij je goed in voelt. Ieder persoon wordt geaccepteerd zoals die is. Niks is toch heerlijker dan het kunnen dragen van jouw favoriete kledingstuk?

Ontspanning

Naast het harde werken is het bij ons mogelijk om tijdens werktijd de tijd te nemen om te ontspannen. Helaas beschikken wij niet over een dakterras, maar is er wel een mogelijkheid om te chillen op het balkon of de loungebank. Even tijd voor jezelf om vervolgens weer 100% te geven op de werkvloer. 

anastase-maragos-HyvE5SiKMUs-unsplash.jpg

Sporten

Een Classpass sportabonnement wordt van jou!

Bij Citrus IT vinden wij het belangrijk om naast geestelijk ook lichamelijk fit te blijven.  Daarom gaan wij regelmatig tussen werktijd door naar de sportschool om even ons hoofd leeg te maken. Wij dagen je niet alleen uit op de werkvloer, maar ook in de sportschool. Jouw nieuwe PR ligt binnen handbereik!

Activiteiten & feestjes

Een cursus ijsbad challenge, een groepsactiviteit wipe out, een wijn proeverij, de vrijmibo of met het hele team op wintersport! Op deze manier zorgen we voor een gezellige werksfeer en creëren we mooie herinneringen. 

bottom of page